جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اصلی
  • فروشگاه
  • مقالات آموزشی
    • آموزش اکسل
    • فرمول و توابع اکسل
    • آموزش اکسل در حسابداری
    • پاسخگویی به سوالات اکسلی
  • آموزش گوگل شیت
  • درباره ما
مطالب کمیاب در اکسل و حسابداری

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

یا

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:30)

ثبت نام

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:30)
  • ۰۹۲۱۷۷۰۹۵۶۹
  • Info@arshad-hesabdar.ir
مطالب کمیاب در اکسل و حسابداری
  • صفحه اصلی
  • فروشگاه
  • مقالات آموزشی
    • آموزش اکسل
    • فرمول و توابع اکسل
    • آموزش اکسل در حسابداری
    • پاسخگویی به سوالات اکسلی
  • آموزش گوگل شیت
  • درباره ما
شروع کنید
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
0
مطالب کمیاب در اکسل و حسابداری > بلاگ > excel > چگونگی ایجاد چک باکس در اکسل

چگونگی ایجاد چک باکس در اکسل

excel
ایجاد چک باکس در اکسل

ایجاد چک باکس در اکسل بسیار آسان است گزینه چک باکس در تب Developer و قسمت Tools option موجود است. چک باکس و موارد دیگر موجود در این قسمت مانند لیست کشویی، ابزار های مفیدی در هنگام طراحی یک فرم در اکسل می باشد.

این ابزار به کاربران اجازه می دهد که یک عمل را فقط با گذاشتن یک تیک انجام دهند.

در این پست از آموزش اکسل ما به شما آموزش خواهیم داد چگونه یک چک باکس در اکسل ایجاد کنید. سپس مثال هایی نیز بیان خواهد شد.

چگونه یک چک باکس در اکسل ایجاد کنیم؟

برای ایجاد چک باکس در اکسل مراحل زیر را دنبال کنید:
1- ابتدا باید فایل اکسل خود را باز کنید و به سلولی که می‌خواهید چک باکس را در آن قرار دهید، مراجعه کنید.

2-سپس به بخش Developer در منوی اصلی Excel بروید و گزینه Insert را انتخاب کنید.

3-در قسمت Form Controls، گزینه‌ی Check Box را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید.

4-سپس با کلیک کردن بر روی سلول مورد نظر، چک باکس در آن قرار می‌گیرد.

5-برای تنظیمات بیشتر چک باکس، روی آن کلیک کرده و گزینه‌ی Format Control را انتخاب کنید. در این قسمت، می‌توانید رنگ چک باکس و موقعیت آن را تغییر دهید.

6-در صورت نیاز به تغییر نوشته چک باکس، می‌توانید متن مورد نظر را وارد کرده و سپس قسمت Font را از منوی Format Control کلیک کنید و تنظیمات مورد نظر را انجام دهید.

7-برای کنترل خطای دیتای ورودی، می‌توانید یک دستور فرمول را در کنار چک باکس ایجاد کنید. به عنوان مثال، فرض کنید می‌خواهید اطمینان حاصل کنید که کاربر تنها می‌تواند 0 یا 1 را در چک باکس وارد کند. برای این کار، می‌توانید از دستور =IF(A1=1,”True”,IF(A1=0,”False”,””)) استفاده کنید که در آن A1 محل قرارگیری چک باکس است.

8-برای افزایش عملکرد چک باکس و مطمئن شدن از ورود داده‌های صحیح، می‌توانید از قابلیت Data Validation در Excel استفاده کنید. برای این کار، روی سلول مورد نظر کلیک کرده و در قسمت Data، گزینه‌ی Data Validation را انتخاب کنید.

9-در پنجره‌ی Data Validation، می‌توانید محدودیت‌هایی را برای ورود داده‌هایی که کاربر می‌تواند وارد کند، تعیین کنید. به عنوان مثال، می‌توانید تنها اعداد 0 و 1 را به عنوان ورودی مجاز قرار دهید.
برای اعمال تغییرات و ذخیره فایل، روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.

10- در نهایت، با انجام این مراحل، چک باکس در اکسل شما ایجاد خواهد شد. به کمک چک باکس، می‌توانید مقادیر True و False را برای داده‌هایی که در آن‌ها به کار می‌روند، تنظیم کنید. همچنین، با اضافه کردن Data Validation، می‌توانید کنترل خطای دیتای ورودی را نیز در دست داشته باشید.

همانطور که در بالا گفته شد ابزار چک باکس در تب Developer موجود است اما این تب به صورت پیش فرض در اکسل پنهان می باشد جهت نمایش این تب (زبانه) میبایست مراحل زیر را دنبال کنید:

  • پس از باز کردن یک صفحه اکسل به ترتیب این مراحل را دنبال کنید. File > Options > Customize Ribbon tab.

Developer_tools_In_Excel

  • سپس به صورت نمایش داده شده در شکل فوق تیک مربوط به تب Developer را بگذارید.

  • پس از ظاهر شدن این تب آن را فعال کرده و با انتخاب گزینه Insert  از لیست باز شده چک باکس را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید که از گزینه های زیر مجموعه Form Controls استفاده نمایید.

Insert-a-Checkbox-in-Excel

  • اکنون می توانید چک باکس خود را در هرکجای صفحه که میخواهید ترسیم نمایید.

CheckBox Format Control Options

  • سپس روی چک باکس ایجاد شده کلیک راست کرده و گزینه Format Control را انتخاب نمایید.

Format Control Cell links

  • در پنجره Format Control می توانید حالت پیش فرض را برای فعال یا غیر فعال بودن چک باکس مشخص نمایید.همچنین در قسمت Cell link میتوانید سلولی که میخواهید نتیجه فرمان تیک گذاشتن در آن نمایش داده شود را مشخص نمایید. نتیجه فعال بودن تیک عبارت True و نتیجه غیر فعال بودن آن عبارت False خواهد بود.

در مثال زیر به صورت عملی خواهید آموخت که چگونه از این ابزار استفاده نمایید:

چک باکس می توانید برای ساختن فرم های مختلف استفاده شود.در زیر ما یک مثال برای مشخص کردن در دسترس بودن و یا بیرون از انبار بودن کالاهای مشخص شده با گذاشتن یک تیک ، داریم.

Checkbox-with-example

در مثال بالا یک لیست با عناوین اقلام انبار (Grocery Items) با یک چک باکس جلوی هر آیتم آن ایجاد شده است . این چک باکس تأیید کننده در دسترس بودن (Available) یا خارج از انبار بودن (Out of Stock) اقلام ذکر شده می باشد. به محض این که تیک مربوطه گذاشته شود عبارت در دسترس (Available) جلوی آیتم ظاهر میشود و اگر بدون تیک باشد نشان دهنده خارج از انبار بودن (Out of Stock) اقلام خواهد بود و این عبارت نشان داده خواهد شد.

در ادامه طریقه انجام این کار را توضیح می دهیم.

برای انجام این کار ابتدا باید برای هر یک از سطرها یک چک باکس به صورتی که توضیح داده شد ایجاد کنیم. و در Cell link آن را به سلول وضعیت آن (Abailability) که برای هر سطر خانه مجاور آن می باشد، مرتبط کنیم.

به عنوان مثال برای Cell link مربوط به چک باکس سطر دوم (B2) ، میبایست سلول متناظر در ستون E انتخاب گردد. و برای بقیه سطرها نیز همین روال را میتوانید ادامه دهید. این بدان معنی است که وقتی تیک چک باکس گذاشته می شود باید عبارت True در همان سطر در ستون E نمایش داده شود و در صورتی که تیک گذاشته نشود عبارت False نشان داده شود.(به صورتی که در تصویر مشاهده می کنید).

پس از انجام این کار برای ستون C می بایست از یک فرمول شرطی IF استفاده کنید. مانند فرمول زیر:

 =IF(E2=TRUE,"Available","Out of Stock")

این فرمول بدان معنی است که در صورتی که در ستون E که خود از طریق گذاشتن و برداشتن تیک ستون B تغییر میکند، اگر عبارت True بود در نتیجه در ستون C عبارت “Available” و در غیر این صورت عبارت “Out of Stock” نمایش داده شود.

برای مثال همانطور که در شکل زیر می بینید با گذاشتن تیک مربوط به سطر دوم در نتیجه عبارت True در ستون E ظاهر شده و همچنین با توجه به فرمول IF که قرار داده ایم در ستون C  عبارت Available ظاهر می شود.Checkbox example Demo

سپس با استفاده از فرمول COUNTIF به صورتی که در زیر نمایش داده میشود میتوانید تعداد اقلام در دسترس (Items Available) و تعداد اقلامی که در دسترس نیست (Unavailable) را مشخص کنید.همچنین تعداد کل اقلام (Total Items) نیز با استفاده از تابع ساده Count مشخص خواهند شد.

فرمول مربوط به سلول D14 :

=COUNT(C2:C11)

فرمول مربوط به سلول D15 :

=COUNTIF(C2:C11,"Available")

فرمول مربوط به سلول D16 :

=COUNTIF(C2:C11,"Out of Stock"

 
آموزش تابع COUNTIF

نکات مهم برای ایجاد چک باکس در اکسل:

  • برای ایجاد چک باکس در چندین سطر این کار را در یک سلول انجام دهید و سپس با استفاده از ابزار Fill تا محدوده ای که میخواهید آن را بسط دهید. فقط دقت کنید که پس از این کار میبایست Cell link هر چک باکس را جداگانه آدرس دهی کنید.

  • برای حذف همزمان چندین چک باکس میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید.

‘Home’ تب> ‘Find and Select’ > ‘Go To Special’> ‘Objects’> Delete

نکته : برای حذف چند مورد از چک باکس ها می بایست به صورت زیر عمل نمایید:

‘Home’ تب> ‘Find and Select’ > ‘Selection Pane’. > انتخاب موارد> delete

این بود تمام مسائل مربوط به ایجاد چک باکس در اکسل . در صورتی که در هر قسمت توضیحات داده شده مشکلی داشتید از قسمت نظرات با ما مطرح نمایید.

اما در ادامه مطلب آموزشی جهت قرار دادن علامت چک باکس در سلولهای اکسل گذاشتیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت و در ادامه به آن می پردازیم .

 

به طور خلاصه روشهایی که میتوان علامت چک مارک یا ضربدر را در یک سلول وارد کرد به صورت زیر می باشد. به سطر اول تصویر دقت کنید که فونت سلول باید روی این حالت باشد تا کلیدهای میانبر موجود در تصویر علامت تیک را نمایش دهد.

در انتها یادآور می شویم که هر کدام از روش های فوق در حقیقت کاراکتری که وارد سلول میشود علامت چک مارک نیست بلکه فونت آن باعث می شود که چک مارک یا تیک نمایش داده شود
ولی اگر بخواهیم در سلول اکسل علامت تیک را وارد کنیم بدون اینکه انتخاب فونت خاص اهمیتی داشته باشد در ویندوز 10 میتوانید روی نوار پایین ویندوز کلیک راست کنید و گزینه Show touch keyboard botton را انتخاب کنید
تا عکس صفحه کلید در این نوار کنار ساعت ویندوز نمایش داده شود و سپس با کلیک روی آن و رفتن به قسمت ایموجی ها علامت تیک را وارد سلول کنیم.
اگر ویندوز شما 10 نیست و این حالت برای شما فعال نمی شود میتوانید علامت تیک را از کادر زیر در اکسل خود کپی کنید و به Auto Correct در اکسل اضافه کنید که نحوه انجام این کار در ویدیوی آموزشی توضیح داده خواهد شد.

چگونه با یک چک باکس Conditional Formating را فعال و غیر فعال کنیم؟

در این آموزش از فرمول و توابع اکسلی ما از ابزار Stop if true در پنجره Conditional Formating استفاده می کنیم.

برای ایجاد یک چک باکس که بوسیله آن بتوان فرمت شرطی خود را فعال یا غیر فعال کنیم باید مراحل زیر را دنبال کنید.

  • ابتدا با استفاده از ابزار چک باکس که در اینجا به طور کامل آن را توضیح دادیم یک چک باکس ایجاد کنید.
  • چک باکس ایجاد شده را به یک سلول لینک کنید. به عنوان مثال به سلول $H$2 آن را لینک کنید.
  • در پنجره Conditional Formating Rules Manager یک شرط جدید ایجاد کرده و این فرمول را برای آن تعریف کنید: NOT($H$2)
  • نیاز نیست هیچ فرمتی را برای شرط ایجاد شده در مرحله قبل تنظیم کنید.
  • این شرط را به بالای شروط دیگر منتقل کنید (اولین شرط باشد).
  • تیک Stop if true را برای این شرط بگذارید.
  • کار تمام است. ازین پس اگر کاربر تیک چک باکس را بردارد کلیه شرط ها غیر فعال خواهند شد و در صورتی که چک باکس فعال باشد شرط ها نیز برقرار خواهند بود.

CF rules

4.7/5 - (4 امتیاز)
برچسب ها: Countifآموزش COUNTIFآموزش ایجاد چک باکس در اکسلآموزش تابع Countآموزش تابع Countifابزار Check box اکسلابزارهای کنترلی اکسلاستفاده از چک باکس در تهیه فرم در اکسلاضافه کردن Check box در اکسلاضافه کردن کنترل چک باکس به فرم در اکسلایجاد چک باکس در اکسلایجاد گزینه تیک در اکسلتکنیک های اکسل 2013تیک در اکسلتیک گذاشتن در اکسلچک باکسچک باکس در اکسل 2013ساخت چک باکس در اکسل
درباره محمود بنی اسدی (مدیر سایت)

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد حسابداری، ده سال سابقه تدریس اکسل در سطوح مختلف از قبیل فرمول نویسی، ابزارهای هوش تجاری، ترفندها و ... ، نویسنده شش مقاله در سطح ملی و ISI

نوشته‌های بیشتر از محمود بنی اسدی (مدیر سایت)
قبلی تکنیک های کار با موس در اکسل
بعدی نقاشی با اکسل

39 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • asima گفت:
    فروردین 30, 1393 در 3:59 ق.ظ

    مثل همیشه عالی

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      فروردین 30, 1393 در 4:04 ق.ظ

      ممنووووون .لطف عالی متعالی…

      پاسخ
      • حسن گفت:
        بهمن 2, 1401 در 5:09 ق.ظ

        سلام و خسته نباشید
        خدمت مدیریت محترم سایت
        من دو ساله با اکسل کار میکنم میخواستم 0 تا 100 اکسل را یاد بگیرم چکار کنم؟ ممنون

        پاسخ
  • راضیه گفت:
    خرداد 20, 1393 در 7:05 ق.ظ

    احسنت.عالیه و

    پاسخ
  • شراره گفت:
    تیر 2, 1393 در 7:52 ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    میخواستم ببینم این امکان وجود دارد که یک چک باکس در اکسل اضافه کرد و بعد با انتخاب آن یک فایل دیگر مثل ورد باز شود؟
    ممنون بابت مطالب خوبتون

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      تیر 5, 1393 در 2:53 ق.ظ

      این امکان از طریق وی بی ای وجود دارد فقط در صورتی که از فایل مربوطه میخواهید روی یک سیستم استفاده کنید این امکان بهتر کارایی خواهد داشت و الا با توجه به تفاوتهای مکان فایل اجرایی ورد امکان اینکه دستور وی بی ای کار نکند وجود دارد.

      پاسخ
  • حمید گفت:
    مرداد 9, 1393 در 10:01 ق.ظ

    با عرض سلام و قبولی طاعات و تبریک عید سوالی دارم خدمتتون
    ایا در اکسل میشود تاریخ را از تاریخ دیگر کم کرد و جواب
    ان تعداد روز باشد؟
    اگر امکانش است راهنمایی کنید
    با تشکر

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      مرداد 11, 1393 در 2:18 ب.ظ

      سلام.
      بله.
      از تابع networkdays استفاده کنید.البته با توجه به اینکه اکسل فقط تاریخ میلادی را دارد این تابع برای تاریخ میلادی میباشد. اما اگر مایل به استفاده از تاریخ فارسی هستید می بایست از سایت فرساران فایل حاوی تاریخهای فارسی و توابع فارسی آن را خریداری و دانلود نمایید.
      موفق باشید

      پاسخ
  • رامین گفت:
    شهریور 9, 1393 در 3:19 ب.ظ

    سلام ممنون بابت اطلاعات مفیدی که میدین,من میخوام file add_insتو اکسلم داشته باشم چطور امکان پذیره,و از چه فرمولی میتونم استفاده کنم اگر واسه یه سلول تعریف کنم که از این تاریخ بیشتر شد رنگش عوض شه ,ممنون میشم اگه جواب بدین

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      شهریور 9, 1393 در 6:03 ب.ظ

      سلام.
      فایل حاوی پاسخ شما برایتان ایمیل گردید.
      شما می بایست از Conditional formating استفاده کنید و فرمول if در قسمت شرط وارد کنید . به نحوی که در فایل برایتان نوشتم.
      موفق باشید.

      پاسخ
  • رضا گفت:
    شهریور 27, 1393 در 7:49 ق.ظ

    سلام
    اگه براتون امکان داره در مورد ایجاد پرسشنمه بصورت آنلاین در اکسل و اینکه در هر سوال فقط یک گزینه را بعنوان جواب بتونند انتخاب کنند راهنمایی فرمابید
    ایمیل من
    maghsoudi.r@gmail.com

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      شهریور 28, 1393 در 1:34 ب.ظ

      سلام. آموزشهایی در این خصوص مد نظر دارم ک بذارم اما فعلا فرصت کافی ندارم

      پاسخ
  • محسن گفت:
    آبان 21, 1393 در 10:57 ق.ظ

    سلام آقای بنی اسدی اولین باره وارد این سایت می شم اما بسیار از دیدن اون خوشحال و خرسند شدم نسبت به سایر سایتها واقعاً بهتر جابگو هستید امیدوارم خدا هر جا هستید حفظتون کنه .

    پاسخ
  • Firoozeh گفت:
    بهمن 4, 1393 در 1:10 ب.ظ

    با سلام واحترام
    من امروز سایت شما را رو ملاحظه کردم وبسیار برایم جالب امد.من یه سوال از شما دارم اینکه اگر ما بخواهیم یک لیست از محصولات داشته باشیم که در چهار شعبه مختلف به فروش می رسد . اگر بخواهیم از طریق چک باکس این جدول را طراحی کنیم و سپس جمع محصولات فروخته شده را از طریق DSUMمحاسبه کنیم ، به چه صورت می توان این جدول را طراحی کرد لطفا حتما پاسخ من را بدهید خیلی برایم مهم است.
    با تشکر

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      بهمن 4, 1393 در 5:23 ب.ظ

      سلام. متوجه منظور سوالتون نشدم. اگه براتون امکان داره فایل نمونه رو بفرستید و روی اون سوالتون رو مطرح کنید.

      پاسخ
  • مهر گفت:
    بهمن 19, 1393 در 11:02 ق.ظ

    سلام
    وبسایت جالب و جامعی دارید میخواستم بدونم کلاس حضوری برای یادگیری word , exel دارید؟اگر کلاس دارید شرایط کلاس و هزینه اش رو لطفاً بفرمایید. چون من به سرعت و طی زمان کوتاهی بایستی با ین نرم افزارها آشنا شوم.
    صمیمانه از همکاری شما سپاسگزارم.

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      بهمن 19, 1393 در 3:31 ب.ظ

      سلام.
      بله . فعلا برای مدت محدودی کلاسهای خصوصی در شهر تهران دارم و هزینه اونم ساعتی 35000 تومان هست. ضمنا مطمئن باشید اگر یادگیری شما سریع باشد من به هیچ عنوان علاقه ای به طول دادن آموزش ندارم و در سریعترین زمان پیشرفته ترین آموزش ها را به شما خواهم داد.

      پاسخ
  • download95 گفت:
    اسفند 22, 1393 در 3:53 ب.ظ

    عالی بوود واقعا کمک کرد

    تشکر

    پاسخ
  • برندسازي شخصي گفت:
    آذر 1, 1394 در 5:00 ب.ظ

    سلام
    بسیار عالی بود ..خیلی بهش نیاز داشتم..ممنون

    پاسخ
  • مریم گفت:
    دی 9, 1394 در 3:29 ب.ظ

    فوق العاده بود… متشکرم

    پاسخ
  • سردار صفرزاده گفت:
    فروردین 15, 1395 در 8:13 ق.ظ

    سلام
    آقا با برداشتن و یا گذاشتن تیک در اکسل میتوان ستونی در محاسبات فعال یا غیر فعال نمود در صورت امکان راه کار و یا نمونه فایل ارائه فرمائید
    با تشکر صفرزاده

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      فروردین 23, 1395 در 2:51 ب.ظ

      سلام.
      بله امکانش هست. چک باکس را باید به یک سلول لینک کنید. در نتیجه با گذاشتن تیک در سلول مربوطه عبارت true قرار میگیرد و شما میتوانید فرمول خود را با if شرط دهید که در صورتی که عبارت سلول true بود یک عمل را انجام داده و در غیر اینصورت عمل دیگری انجام دهد.

      پاسخ
  • رضا گفت:
    اردیبهشت 30, 1395 در 3:19 ب.ظ

    با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون
    اگر تعداد سطرها زیاد باشه مثلا حدود 300 سطر و شما برای هر سطر هم 3 تا چک باکس بخواهید بزارید باید 900 تا cell linl رو دستی تنظیم کنید؟ راه دیگه ای وجود نداره که بشه چند تا رو تنظیم کنید و به بقیه بسط بدیم؟

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      خرداد 9, 1395 در 3:53 ب.ظ

      سلام.
      تا اونجایی که میدونم راه اتوماتیکی نداره.

      پاسخ
  • goli گفت:
    تیر 24, 1395 در 5:48 ق.ظ

    ممنون از آموزش خوبتون

    پاسخ
  • علیرضا گفت:
    مرداد 24, 1395 در 5:42 ق.ظ

    سلام
    ممکنه راهنمایی بفرمایین که سایز چک باکس رو هم میشه تغییر داد یا غیر قابل تغییر می باشد.

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      مرداد 24, 1395 در 8:14 ب.ظ

      خیر قابل تغییر نیست.

      پاسخ
  • سبحان گفت:
    شهریور 6, 1395 در 5:49 ق.ظ

    سلام اگر بخوایم یه لیست کشویی داشته باشیم و با تیک زدن گزینه ها در اون لیست کشویی گزینه های تیک زده شده در یک خانه کنار هم نمایش داده بشن باید چیکار کنیم

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      شهریور 6, 1395 در 2:31 ب.ظ

      سلام.
      فیلتر کردن این کار رو براتون انجام میده… میتونید یه ماکرو هم کنارش بنویسید که با کلیک روی اون فیلتر مورد نظر رو انجام بده و موارد نمایش داده شده رو در محل مورد نظر کپی کنه.

      پاسخ
  • شاهین گفت:
    آذر 13, 1395 در 2:03 ب.ظ

    با سلام
    ببخشید چک باکس رو چطور میتونیم در پاورپوینت اضافه کنیم
    ممنون از اطلاعات مفیدتون

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      آذر 13, 1395 در 3:49 ب.ظ

      سلام.
      مطلب زیر رو مطالعه کنید به صورت تصویری توسط مایکروسافت آموزش داده شده است.

      https://support.office.com/en-us/article/Insert-a-check-mark-b6d085b3-70ce-4737-ac5d-200a66c40e20

      پاسخ
  • محسن گفت:
    آذر 25, 1395 در 5:33 ق.ظ

    سلام سوالی داشتم چطوری میشه که با گذاشتن چک باکس مثلا اگه تیک زده شد رنگ سلول سبز بشه و بدون تیک بود رنگ سلول قرمز ..راهنماییم کنید ممنون میشم

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      دی 5, 1395 در 3:18 ق.ظ

      چک باکس رو به یک سلول لینک می کنید و بعد از طریق Conditional Formating میتونید شرط بدید.

      پاسخ
  • حجت گفت:
    بهمن 23, 1395 در 6:20 ق.ظ

    سلام و تشکر بابت آموزش فوق العاده ای که زحمت کشیدید
    آیا حتما باید یک سلول را به چک باکس لینک کرد؟ امکان استفاده بصورت شرطی وجود نداره؟
    قرار دادن یک سلول بصورت true/False زیاد جالب نیست
    ممنونم

    پاسخ
    • محمود بنی اسدی (مدیر سایت) گفت:
      اردیبهشت 6, 1396 در 4:07 ب.ظ

      میتونید از نتیجه True يا False در قسمت شرط تابع if استفاده کنید.

      پاسخ
  • فریده گفت:
    فروردین 30, 1399 در 3:07 ب.ظ

    فوق العادست توضیحاتتون. ممنون

    پاسخ
  • Mahdi-p30 گفت:
    اسفند 27, 1399 در 12:12 ب.ظ

    سلام فقط میتونم بگم حلال السون

    پاسخ
  • somayeh گفت:
    فروردین 23, 1400 در 12:11 ب.ظ

    سلام واقعاً عالی بود توضیحاتتون ، سپاس فراراون

    پاسخ
  • حمید گفت:
    آبان 13, 1400 در 12:23 ب.ظ

    سلام، وقت بخیر: چگونه در چک باکس وقتی مربع را تیک می زنیم دو سلول را با هم دیگه ضرب کنیم. مثلا 10 ردیف داریم وقتی مربع یکی از ردیف ها تیک می خوره عدد آن به یه عدد در سلول دیگه ضرب بشه وقتی تیک ندارد صفر نشان دهد.
    با تشکر

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نوشته های اخیر
  • آموزش صفر تا صد تابع FILTER در اکسل
  • فرمول های محاسبه مالیات حقوق + فایل اکسل
  • اکسل (Excel) چیست؟ | معرفی نرم افزار اکسل + کاربردها
  • راهنمای ترجمه متن با اکسل(ترکیب قدرت Google SheetsوAPI گوگل)
  • آموزش جامع Conditional Formatting اکسل( فرمت دهی شرطی )
  • چگونگی مقایسه اطلاعات در اکسل
  • جایگزینی داده به جای فرمول با ترفند بسیار ساده در اکسل
  • تبدیل عدد اعشاری به ساعت، در اکسل
  • پاسخگویی به سوالات حسابداری توسط کارشناسان خبره
  • نامگذاری سلول ها در اکسل و استفاده از آن در فرمول

محصولات
  • نرم افزار پیشرفته محاسبه حقوق و دستمزد 1403
    1.200.000 تومان 950.000 تومان
  • کتاب-ها-و-منابع-آموزشی-رایگان-اکسل-و-پاور-بی-آی کتاب ها و منابع آموزشی رایگان اکسل و پاور بی آی
    رایگان!
  • محاسبه-کارکرد1401 نرم افزار محاسبه کارکرد سال1401 در اکسل
    390.000 تومان 280.000 تومان
  • نمودار سود و زیان به سبکی زیبا نمودار سود و زیان به سبکی زیبا
    50.000 تومان
  • ایجاد لیست کشویی جستجوگر اکسل ایجاد لیست کشویی جستجوگر اکسل
    70.000 تومان 35.000 تومان
  • آموزش ساخت نمودار گیج (Gauge) آموزش ساخت نمودار گیج (Gauge)
    15.000 تومان
  • دوره آموزش پایه ای برنامه نویسی در پاورکوئری و پاور بی آی دوره آموزش پایه ای برنامه نویسی در پاورکوئری و پاور بی آی
    امتیاز 5.00 از 5

    590.000 تومان
  • برنامه مغایرت گیری بانکی (تحت اکسل) برنامه مغایرت گیری بانکی (تحت اکسل)
    150.000 تومان 130.000 تومان
  • دوره بی نظیر آموزش اکسل-بخش چهارم دوره بی نظیر آموزش اکسل-بخش چهارم
    200.000 تومان
  • دوره آموزشی بی نظیر اکسل دوره آموزشی بی نظیر اکسل
    امتیاز 4.00 از 5

    950.000 تومان

دسته‌های محصولات
  • آموزش پاور بی آی
  • دوره اکسل در حسابداری
  • دوره صفر تا صد اکسل
  • سایر
مطالب کمیاب در اکسل و حسابداری

اگر شما هم جزو افرادی هستید که نیاز به یادگیری اکسل و حسابداری دارید تا بتوانید در شغل خود بهتر بدرخشید، و در پی یافتن کار هستید و نیاز به داشتن مهارت دارید با آنکه آن را قبلا  آموزش دیده اید اما نه به صورت کاربردی، و  می خواهید صاحب مزیت رقابتی در مقایسه با سایر همکاران خود باشید، مطالب سایت ما به شما کمک خواهد کرد تا شما به آسانی اکسل مقدماتی تا پیشرفته را  بصورا رایگان فرا خواهید گرفت.

دسترسی سریع
  • فروشگاه
  • آموزش اکسل
  • آموزش اکسل در حسابداری
  • فرمول ها و توابع اکسل

تماس باما
  • تهران، گیشا ،خیابان 16 ام
  • ۰۹۲۱۷۷۰۹۵۶۹
  • Info@arshad-hesabdar.ir

تمامی حقوق برای سایت مطالب کمیاب در اکسل و حسابداری محفوظ می باشد.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://arshad-hesabdar.ir/?p=843
ورود ×
کد تأیید
لطفا کد تأیید ارسال شده به را وارد کنید
ثبت
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ورود با رمز عبور یکبار مصرف
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)
حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)
بازگشت به ورود

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:30)
بازگشت به ورود
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.
صفحه اینستاگرام
صفحه یوتیوب
صفحه اینستاگرام

اینستاگرام سافت ور

صفحه یوتیوب

کانال یوتیوب سافت ور

Instagram Youtube

سوالی دارید؟ از ما بپرسید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.

Logo

مطالب کمیاب در اکسل و حسابداری

  • ۰۹۲۱۷۷۰۹۵۶۹
  • شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 17
  • Info@arshad-hesabdar.ir